Vergoeding adem- en ontspanningstherapie Methode Van Dixhoorn

Ademhalings- en ontspanningstherapie Methode van Dixhoorn is complementaire zorg en wordt bij de meeste verzekeraars vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Dit kan zijn vanuit de complementaire zorg, alternatieve beweegzorg of alternatieve zorg.  

Vergoeding

Wil je weten of jouw zorgverzekeraar de Methode in 2024 vergoed?
Klik dan hier

Tarieven

Tarieven Fysio Posthoes Methode Van Dixhoorn 2024

Betaling

Je betaalt de nota zelf. Het pinnen kan in de praktijk, de nota komt achteraf per e-mail. Deze nota kun je, indien je hiervoor verzekerd bent, opsturen naar je zorgverzekeraar. Deze wordt dan vergoed volgens de polisvoorwaarden.

De wet Wkkgz en de klachtenregeling ademtherapie

De Van Dixhoorn Vereniging (VDV) en de bij haar aangesloten adem- en ontspanningstherapeuten stellen zich ten doel de zorg zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Als registertherapeut voldoe ik aan de kwaliteitseisen van de Adem- en Ontspanningstherapie Stichting (AOS) en houd ik mij aan het beroepsprofiel Methode Van Dixhoorn Adem- en ontspanningstherapie. Toch kan het voorkomen dat je niet tevreden bent of een klacht hebt over de door mij geboden zorg.  Je kan mij hier altijd op aanspreken en ik zal serieus op je klacht ingaan. Komen we er samen niet uit? Lees dan hier welke stappen je kan nemen om jouw klacht of ontevredenheid te uiten.
Meer informatie over de procedure?? Lees meer in de klachtenregeling van de VDV.
Vragen? Heb je vragen omtrent de procedure? Stel je vraag per e-mail aan het VDV-secretariaat.