Disclaimer

Fysio Posthoes betracht uiterste zorgvuldigheid bij het maken, samenstellen en verspreiden van de informatie op deze site, maar kan op geen enkele wijze instaan voor de juistheid of volledigheid van de informatie. 
FysioPosthoes aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die zou kunnen ontstaan als gevolg van de publicatie van informatie op deze site. De informatie is bedoeld voor algemeen gebruik en is niet toegespitst op de individuele situatie van de gebruiker. 
Als Fysio Posthoes u vraagt om persoonsgegevens dan worden deze verwerkt volgens de wet- en regelgeveing van de AVG, zoals deze in werking is getreden op 25 mei 2018. Meer hierover vindt u in ons Privacy beleid.

De toepassing van de informatie en de gevolgen van aan de hand daarvan vastgelegde afspraken hangen af van ieders persoonlijke situatie. De informatie kan niet worden gehanteerd als een vervanging van persoonlijk advies. 
Deze site bevat hyperlinks naar andere organisaties en instellingen. Daarnaast wordt vanuit tal van sites links gelegd naar deze site. Fysiotherapiepraktijk B. Post-Hoes is niet verantwoordelijk voor de informatie die op deze externe sites wordt gepresenteerd.