Gewrichtsklachten

Als fysiotherapeut behandel ik

* pijn * stijfheid * spierspanning * last van gewrichten bij dagelijkse activiteiten, bewegen en/of sporten * afname belastbaarheid * beperkingen als gevolg van adem-, houdings- of bewegingsapparaat.
In de behandeling wordt gekeken naar jouw persoonlijke factoren en hoe deze van invloed kunnen zijn op   het herstel.

Onderzoek en evaluatie

Met elkaar inventariseren we wat er aan de hand is en wat je wil: jij als ervaringsdeskundige en ik met mijn fysiotherapeutische kennis en ervaring. Een eerste consult  duurt 1 uur en bestaat uit onderzoek, bespreken behandelplan, een eerste begin van de behandeling en verslaglegging. Op elk moment kunt je beslissen of er voldoende reden is voor doorgaan met behandelen. Evaluatie vindt plaats na maximaal 4 behandelingen of op elk ander gewenst moment.


Behandeling, verwijzing en vergoeding

De behandeling kan zowel individueel als in een groep gegeven worden en bestaat uit 
* leren wat je wel en niet kan en moet doen * specifieke training * massage en/of apparatuur als aanvulling
* eventueel inschakelen van expertise van andere gespecialiseerde disciplines

Je kunt je zonder verwijzing aanmelden, maar er gaat altijd een verslag van de behandeling naar de huisarts (uitzonderingen in overleg). Het kan zijn dat je een verwijzing nodig hebt voor vergoeding van je zorgverzekeraar. Je kunt dit nalezen in je polis of navragen bij je verzekeraar.   Tarieven 2021


Heb je een gescheurde meniscus? Voor mensen van 45 jaar en ouder met een gescheurde meniscus is er een online keuzehulp beschikbaar.