Leef & Lijf lessen ademen en bewegen met aandacht

Deze groepslessen worden gegeven elke DINSDAG in de oefenzaal van Fysio Centrum Hoogland.  Tijd: 19:00 - 20:00. 

De lessen, gebaseerd op de Methode Van Dixhoorn, bieden de mogelijkheid om je bewust te worden van lichamelijke- en mentale spanning en deze te verlagen. Een verlaagde spanning vergroot de belastbaarheid en kan je energieker en stressbestendiger maken. Mensen die overspannen of gestresst zijn, niet goed kunnen ontspannen, hun lijf niet goed voelen of een burn-out hebben, kunnen daarom veel baat hebben bij deze vorm van adem- en ontspanningstherapie.

 

Leef & Lijf training "alle ballen in de lucht"

Samen met indebuurt033 willen we graag trainingen starten met als thema "alle ballen in de lucht". Deze training zal bestaan uit 8 lessen van een uur. Voorlichting, ervaring en uitwisseling zullen hierbij aan bod komen. Kosten:  Bij voldoende interesse 

 

Fysiotraining

De praktijk biedt naast individuele begeleiding fysiotraining aan. Deze training is o.a.bedoeld voor mensen die moeite hebben met sporten of bewegen door pijn, beperking of chronische ziekte of als voorbereiding of herstel van een operatie.
Aandacht ligt hierbij op * mindful bewegen  * vastzetten van de romp voor kracht zetten of bewegen * uitleg doel oefeningen. Het programma is wisselend en wordt aangepast aan elk individueel niveau, dus voor iedereen leerzaam en effectief.

De groepslessen van een uur worden gegeven in Fysio Centrum Hoogland.
Er is een minimum van 2 en een maximum van 4 personen per training. Op dit moment is er fysiotraining op maandagavond van 18:30 - 19:30. 

Kosten en informatie